Deze praktijk heeft een contract met alle zorgverzekeraars, behalve met Menzis (Menzis, Anderzorg, Hema en VinkVink) en Zorg en Zekerheid (Zorg en Zekerheid en AZVZ).

Deze praktijk heeft besloten geen contract meer met Menzis en Zorg en Zekerheid te tekenen.
Wij willen niet meer werken voor een vergoeding die ver onder het niveau ligt van wat een fysiotherapeut zou moeten krijgen. Jarenlang hebben we er, onder protest genoegen mee genomen. Nu niet meer.

Ook de vergoeding van andere zorgverzekeraars ligt volgens het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) nog steeds veel te laag. Meerdere contracten worden dan ook onder protest getekend. Uitzonderingen zijn DSW en ONVZ.

Als u bij Menzis (of Anderzorg, Hema en VinkVink) of Zorg en Zekerheid (of AZVZ) verzekerd bent, kunt u wel in onze praktijk behandeld worden. U krijgt na de behandeling fysiotherapie van ons een nota. U betaalt de rekening aan ons, waarna u deze kunt declareren bij uw verzekeraar. U krijgt dan een deel van de behandeling vergoed. Bij vragen over het deel van de vergoeding kunt u terecht bij uw zorgverzekeraar.

Bovenstaande geldt niet voor uw behandeling acupunctuur.